Om Ninpo Dragons

Ninpo Dragons Stockholm är en del av IF Bujinkan Bushin Dojo och vi tränar på Albygatan 117 nb, Sundbyberg.

Höstterminen 2018 startar vi träning för barn och ungdom i ålder 8-15 år.

  • Lördagar 09:30-10:45 (Terminstart 25 augusti)

Träningsavgift:

HT-18 har vi ett introduktionserbjudande 500 kr för hela terminen (ordinarie pris 800 kr) eller 1000 kr om man vill betala för både höst-och vårtermin. I avgiften ingår en kortärmad klubb-tröja och en träningsmanual som följer med barnen under varje träning. I den samlar vi närvarostämplar och löser uppgifter. Här finns också mycket information till både barn och förälder.

Avgiften betalas in på bankgiro 678-9937eller plusgiro 57 02 51-9

Intag / Platser

Vi har löpande intag. Hör av dig via en intresse-anmälan på mail eller telefon om du är intresserad av att vara med på träningen.

Träningen

Under träning är det bra med en dräkt, s k Gi . Vi använder en traditionell dräkt bestående av en långärmad jacka och långbyxor i svart bomullstyg. Till en början fungerar det utmärkt med mjuka långbyxor och lång- eller kortärmad t-shirt. Tag med en vattenflaska att ha vid sidan, vi behöver fylla på med vatten ibland.

Föräldrar behöver inte uppehålla sig i dojon under träningen, det finns t ex köpcentrum i närheten men ta gärna kontakt med tränaren om barnet känner sig tryggare med en förälder kvar i lokalen. Under träningspasset ber vi föräldrar eller medföljande att överlåta ledarskapet och den tekniska biten till tränaren. Japansk s k dojo-etikett tillämpas under träningspassen.

För mer information kontakta Gustavo Rodriguez på Bujinkan Bushin Dojo:
E-post: Gustavo@bushin.se  Tfn: 072-220 84 64

Du kan läsa mer på //ninpodragons.se/stockholm/