Om Ninpo Dragons

Ninpo Dragons Stockholm är en del av IF Bujinkan Bushin Dojo och vi tränar på Albygatan 117 nb, Sundbyberg.

Vi bedriver träning för barn och ungdom i åldern 7–12 år.

  • Lördagar 09:30-10:45


Träningsavgift

800 kr för hela terminen. I avgiften ingår en kortärmad klubbtröja och en träningsmanual som följer med barnen under varje träning. I den samlar vi närvarostämplar och löser uppgifter. Här finns också mycket information till både barn och förälder.

Avgiften betalas in på bankgiro 678-9937 eller plusgiro 57 02 51-9.


Intag/Platser

Vi har löpande intag. Hör av dig via en intresseanmälan på mail eller telefon om du är intresserad av att vara med på träningen.

Träningen

Under träning är det bra med en dräkt, s.k. Gi. Vi använder en traditionell dräkt som består av en långärmad jacka och långbyxor i svart bomullstyg. Till en början fungerar det utmärkt med mjuka långbyxor och lång- eller kortärmad t-shirt. Tag med en vattenflaska att ha vid sidan, vi behöver fylla på med vatten ibland.


Föräldrar behöver inte uppehålla sig i dojon under träningen, men ta gärna kontakt med tränaren om barnet känner sig tryggare med en förälder kvar i lokalen. Under träningspasset ber vi föräldrar eller medföljande att överlåta ledarskapet och den tekniska biten till tränaren. Japansk s.k. dojo-etikett tillämpas under träningspassen.


För mer information, kontakta Gustavo Rodriguez på Bujinkan Bushin Dojo:
E-post: gustavo@bushin.se
Tel: 072-220 84 64


Du kan läsa mer på http://ninpodragons.se/stockholm/